Menu

TEAMET BAKOM SCEN

AWARD-WINNING INTERNATIONAL ARTISTIC TEAM

Det kända Londonbaserade label.m Internationella Artistiska teamet, som leds av Global Creative Director Sacha Mascolo-Tarbuck, är den drivande kraften bakom varumärket och dess ständiga framgång, både kreativt och genom produktutveckling.
Teamet har vunnit över 50 British Hairdressing Awards, vilket gör dem till det mest framgångsrika artistika teamet i British Hairdressing Awards historia.
Varje säsong leder de tillsammans den kreativa aktiviteten backstage på London Fashion Week, där de stylar hår för över 40 visningar varje säsong.
Label.m-produkter är beprövade och testade av teamet för att stå emot trycket backstage för att kunna erbjuda kreativ mångsidighet med enastående resultat.

UTBILDNING I VÄRLDSKLASS

Med över 24 akademier över hela världen, levererar TONI&GUY den mest produktiva frisörutbildning i världen. Label.m ger tillgång till utbildningskurser som skapas och förmedlas av det internationella artistiska teamet, där deras erfarenhet och passion förmedlas för att inspirera och driva nästa generations frisörer.

DESIGNER SAMARBETE

Backstage på London Fashion Week bygger label.m unika samarbeten med top designers. Giles Deacon är den första award-winning designern som samarbetar med label.m med en exklusiv och lyxig present i samband med en kampanj.

Under de närmaste 6 åren fortsätter label.m att samarbeta med Giles Deacon med 4 succékampanjer, liksom med William Tempest och exklusivt för 2013, ett helt nytt partnerskap med Jean-Pierre Braganza.

GLOBAL EXPANSION

just nu finns det över 7000 salonger med label.m i över 66 länder och fler är på väg...

by HK